'/> Resep Kulit Tart Tanpa Gluten Tanpa Unsur Haiwan yang Lezat - Better

Resep Kulit Tart Tanpa Gluten Tanpa Unsur Haiwan yang Lezat

Kerak pai bebas gluten. Tanpa bahan asal haiwan.

Mencari inspirasi tentang cara membuat kek bebas gluten yang sempurna dan unik tanpa ujian haiwan? Ibu muda sudah biasa menggunakan Internet di telefon bimbit untuk mendapatkan maklumat tentang gambar yang boleh dijadikan idea. Baiklah, kali ini saya akan berkongsi tutorial tentang cara membuat kek bebas gluten, bebas haiwan untuk menjadikannya sangat kompleks dan mudah. Jika diproses secara tidak betul, hasilnya akan menjadi tawar dan tidak enak. Sedangkan kek kulit bebas gluten dan bebas haiwan yang lazat mesti mempunyai rasa dan aroma yang boleh menggoda selera kita.

Terdapat banyak perkara yang lebih kurang mempengaruhi rasa Tart Skin tanpa gluten tanpa unsur haiwan, daripada jenis bahan, pilihan bahan segar, hingga cara penyediaan dan penyajiannya. Jika anda ingin membuat kek bebas gluten, bebas haiwan yang sedap di mana-mana, jangan risau kerana jika anda tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi lebih istimewa. Seterusnya ialah imej yang berkaitan dengan kek bebas gluten tanpa bahan haiwan yang boleh anda gunakan sebagai contoh.

Bilangan bahagian yang boleh disediakan untuk menyediakan pai bebas gluten tanpa bahan haiwan ialah 10 keping. Oleh itu, pastikan bahagian ini cukup untuk memberi makan kepada diri sendiri dan orang tersayang.

Di samping itu, masa yang diperlukan untuk membuat kek bebas gluten dan bebas haiwan dianggarkan kira-kira 15 minit.

Nah, kali ini kita akan mencuba, mari buat pai kulit bebas gluten dan bebas haiwan di rumah. Dengan bahan-bahan yang mudah, hidangan ini boleh menyihatkan anda dan keluarga. Dengan 4 jenis bahan dan 3 langkah pengeluaran anda boleh membuat kek bebas gluten dan bebas haiwan. Bagaimana untuk menyediakan hidangan.

Ia sangat mudah jika anda mempunyai tepung bebas gluten sedia untuk digunakan. Tart ini boleh dibekukan. Pastikan anda memasukkannya ke dalam bekas kedap udara. #quandomakcikcooks #breadbatterbeyond #cheeseart

Bahan-bahan dan rempah yang diperlukan untuk kek bebas gluten, bebas kekejaman:

  1. 200 g tepung roti, doh dan banyak lagi dari Makcik baking
  2. 60 g gula tebu kisar
  3. 50 gram air suam
  4. 70 gram minyak sayuran

Cara membuat kek bebas gluten tanpa bahan haiwan

  1. Campurkan semua bahan dan masukkan cecair secara beransur-ansur sehingga boleh diuli.
  2. Bahagikan ke dalam kuali pai. Saya menggunakan cawan muffin 35g. Cucuk bahagian atas kek dengan garpu untuk mengelakkan buih selepas dibakar. Letakkan dalam peti sejuk selama 15 minit.
  3. Panaskan ketuhar kepada 175°C (biasa) 140°C (konveksi). Keluarkan kek dan bakar selama 12-15 minit. Biarkan sejuk sedikit dan kemudian keluarkan dari acuan. Ia boleh disimpan di dalam peti sejuk.

sebagai? betul ke? Berikut ialah cara membuat kek bebas gluten, bebas haiwan yang boleh anda amalkan di rumah. Semoga ini bermanfaat dan semoga berjaya!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.